Vi møtes på tirsdager i partalls uker.

Velkommen til Romerike Linux User Group

RLUG, Romerike Linux bruker gruppe på godt norsk, driver med ditt og datt. Vi er sosiale og har medlemsmøter hver 14'ende dag. (tirsdager) På medlemsmøtene blir det tatt opp og diskutert relevante linux saker og nyheter.

RLUG's «Main goal» er å kunne være til hjelp for nye og andre linux brukere.

Registrer deg på mailingliste og få evt. info når noe skjer eller noen lurer på noe.

Medlemsmøter

Medlemsmøtene avholdes på tirsdager, hver fjortende dag. Vi er der fra ca kl.1900 og utover. Alle som interessert i, ønsker å finne ut mer om, eller er fast bruker av Linux, er hjertelig velkommen. Vi er som regel lette å finne da det er som regel en del laptoper på bordet. Ta turen innom og slå av en prat. Vi hjelper gjerne med å få deg opp å gå på ett gratis, sikkert og stablit operativsystem.

Vel møtt.
For kart trykk her
Finnes også en plakat med kart for nedlasting her

IRC

Vi finnes på IRC. IRC-nettet vi benytter er EFNet, f.eks irc.daxnet.no eller irc.homelien.no. Kanalen er selvsagt #rlug Her er det ofte mye prating og diskusjoner. Ta en tur innom. Trenger du hjelp, får du det også, om ikke akuratt med det samme.

Hvis du er ukjent med irc så kan du jo prøve denne linken, bare fyll inn ett nickname og connect

E-postliste

RLUG har en e-postliste hvor det sendes ut sporadiske meldinger og oppdateringer om litt forskjellig. Listen har svært lav trafikk, i gjennomsnitt, rundt 1 e-post i måneden, så man risikerer ikke å bli overveldet av en strøm av e-post fra listen. For å melde seg på, så kan man gå til påmeldingssiden

Historikk

Vi startet 9. mars 2007, og i dag er vi rundt 12-14 aktive medlemer. Vi har da altså passert 8 år, og har avholdt alle møter annen hver tirsdag siden det.


QR Code
QR Code start (generated for current page)